Klubbens treningsutstyr

ProGame tatami fra Trocellen

Vårt treningsunderlag er disse fantastiske ITF godkjente flettemattene ProGame tatami fra Trocellen.

-1x1 meter, og 22mm tykke, med en rød og en blå side. Klubben har 150kvm av disse.
- Mattene har meget god gripeevne, takket være tettpakket innriss på overflaten.
- Mattene har en perfekt hardhet for vår aktivitet, og det er disse mattene som skal brukes under EM og VM.
- Mattene har egenskaper som antibakteriell, soppdrepende, vaskbare, brannsikre(Euroclass D), "uknuselige", og består Standard EN1177 for underlag lekeplasser.
- Flott puslespill som vi legger ut og tar opp for hver trening, god oppvarming :)

Vi er ekstremt glad for støtten vi fikk til disse mattene fra Sparebankstiftelsen DNB i 2020.
 

 

Roy og Zacky

Vi har to stående sparkeputer: Century Bob XL eller "Roy" som vi har gitt han navnet, og Century Wavemaster XXL Pro, eller Zacky som den heter hos oss :)
Disse bruker vi hele tiden for å øve på spark og slag kombinasjoner, noe som gjør at vi enkelt kan skille partiet i flere rekker, og man effektivt kan få fortgang på øvelsene. Her er det bare å kline til så hardt man ønsker, for Roy og Zacky får aldri vondt, selv om de av og til velter når det kommer noen skikkelig harde teknikker :)

Disse fikk vi anledning til å kjøpe inn tidlig i klubbens begynnelse, som en del av Coronafondet fra Sparebankstiftelsen Telemark - Holla og Lunde . Tusen takk for støtten!

PowerKube Pro

Som en av de første klubbene i landet til å ta i bruk PowerKube systemet, føler vi oss svært priviligert til å ha muligheten til å trene så målrettet på treffsikkerhet, kraft, fart i teknikken og utholdenhet. Dette er et ekstremt kult utstyr å ha i klubben, og vi håper naturligvis at vi kan fostre opp en og annen NM, EM, VM tittelkandidat gjennom målrettet trening og treningsglede.

Ikke minst er PowerKube'n SUPERPOPULÆR blandt barna som nå kan henge seg opp i en tallverdi og se fremgang for hver trening. Klubben har to av disse PowerKubene, en på stativ og en portabel/håndholdt.
Her kan du se en liten snutt fra hvordan vi har det med PowerKube.

Vi må rette en ekstra stor takk til Sparebankstiftelsen Telemark - Holla og Lunde som kunne innvilge støtte til dette i 2021.
 

Her ser vi den håndholdte/portable utgaven.

 

Lek og Moro

Vi har forskjellige små kjekke artikler som vi bruker på treningene våre, deriblandt ringer, stiger, små baller, klyper og ikke minst et langt tau for "Laser'n".  Ved hjelp av dette får vi trent mye koordinasjon, balanse, styrke og pressing av spark, pluss masse annet. Det enkle er ofte det beste, og det er veldig godt å ha en del enkle ting for variasjon.

Stiger gir mange fine øvelser på koordinasjon og bevegelse.

 

Sparringsutstyr

Noe av det mest actionfylte og kule vi gjør på trening, er å sparre mot hverandre. Med god beskyttelse gjennom sparringsutstyr til hode, munn, hender og føtter, er dette ikke noe farlig og gir svært sjelden plager eller ubehag. Klubben er så heldig å ha fått kjøpt inn ca 20 sett med sparringsutstyr for barn og ungdom, gjennom støtte fra Nome Kommune. Tusen takk for det.

 .

 

Spenst, Balanse, Fleksibilitet

Vi var så heldig å få støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for vårt prosjekt om innkjøp av treningsutstyr rettet mot balanse, fleksibilitet, styrke og spenst.
Med dette utstyret har vi fantastiske muligheter til å styrke oss enda mer målrettet på disse punktene, noe som vil være svært fordelaktig i vår sportsgren. Ikke minst vil det styrke oss på alle disse områdene i det daglige liv.

Med disse midlene fikk vi blant annet anskaffet oss et høymoderne high kick stativ, som er enkel å bruke og som viser nøyaktige høyder for vår lufte spark og teknikker. Dette er et av de mest populære apparatene våre, spesielt blant ungdom og barn.

Tusen takk Sparebankstiftelsen DNB for denne fantastiske støtten vi har fått, og for alle andre foreninger dere hjelper!

.