Boost Camp

Boost Camp

Action - Kunnskap - Inspirasjon

Boost Camp er et arrangement hvor hele hensikten er at alle deltagere har en super helg i Lunde, med masse inspirasjon og kunnskap, slik at alle kan reise hjem med en god "BOOST". Like viktig som selve treningene, er det sosiale ved å være på et arrangement, så vi vil legge opp til at alle blir inkludert og trives mer enn ellers.
Det er vi i Lunde Taekwon-Do klubb som arrangerer Boost Camp, og vi er en ITF / NTN Taekwon-do klubb som ble stiftet i 2020.

På Boost Camp inviterer vi superflinke instruktører fra andre klubber og andre land som gir av seg selv og gjør hva de kan for å inspirere oss kampsport folk, store som små.
Begge dagene har vi et program fra morgen til kveld, med trening og sosialt.
Vi har egne økter for barn 6-12år, og egne økter for ungdom/voksne. 

På dette arrangementet har vi ikke noe spesielt fokus på pensum eller graderingsrettet trening, så det meste vi gjør her er ikke så bundet opp direkte til vår stilart. Det gjør Boost Camp til et arrangement hvor øvrige kampsportgrener også er velkommen til å delta om de finner dette interessant og artig.

Kanskje trener du fra før Karate, Kickboxing, WT taekwondo, Nanbudo, Ju Jitsu eller lignende, eller kanskje du til og med aldri har trent noe kampsport tidligere og bare har lyst til å prøve deg for første gang her - velkommen er du uansett. Arrangementet gjennomføres derimot som et ITF taekwon-do seminar, f.eks mtp sparringsregler og som stilart.

Boost Camp foregår i Lunde i Telemark, og nærmere bestemt i Lundehallen, Ajertangen 9, 3825 Lunde.
Dette er ca 2,5 - 3 timer fra Oslo, Kristiansand, Fredrikstad, eller bare 1,5time fra Torp flyplass hvor det er gode forbindelser videre til Lunde. 
Videre er Lunde en bygd i Nome Kommune, hvor det bare bor 6500 mennesker, så overnattingsmulighetene er ikke som i større byer, men vi har listet opp noen fine og rimelige overnattingsalternativer for dere, som vi håper kan være godt nok - alt for å bli med på Boost Camp.

Sjekk programmet, meld deg på og gled deg masse!

Her kan du se et lite klipp fra Boost Camp tidligere år:
https://youtu.be/gyt07tLLHqs

Er det noe du lurer på som du ikke allerede finner informasjon om her på vår hjemmeside, så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi avklarer og hjelper deg som best vi kan.

Stor takk til Nome Kommune som støtter oss for dette arrangementet og muliggjør å hente inn instruktører til Nome.
Arrangementet er gratis for ledsagerbevis og vi oppfordrer alle som har lyst til delta, om å gjøre det, uavhengig av begrensninger du måtte ha.

frode@lundetkd.no
40921042