Boost Camp Champ

Boost Camp Champ er navnet vi har gitt mesterskapet som vi arrangerer i sammenheng med inspirasjonsseminaret Boost Camp under pinsehelgen.

Boost Camp Champ er et lavterskel mesterskap, med godt oppdelte klasser som vi håper vil stimulere til deltagelse også for dem som ikke har noe særlig konkurranseerfaring fra før. For å kunne delta i konkurransen, må man ha oppnådd gult belte (8. Gup) og fylle 13år eller mer inneværende år.

For klasser med høyere grader og høyere nivå, vil det naturligvis være skarpere konkurranse, med andre ord er dette mesterskapet også for dem med mye konkurranseerfaring i bagasjen.

Årets mesterskap, Boost Camp Champ 24, er åpen for påmelding i sportdata, og vi håper du har lyst til å bli med.
Påmelding gjøres av din klubbkontakt i sportdata, på lik linje med øvrige regionale konkurranser vi har i Norge.

Som arrangør setter vi veldig stor pris på om klubbene melder seg på så tidlig som mulig, og fortløpende. Det vil gjøre planleggingen av mesterskapet mye lettere for oss, samt det øker sjansen for at andre også vil bli med.

Konkurranse er sosialt og artig og alltid mer gøy når man har venner og kjente til stede som kan heie og coache, så få med deg klubbvenner til Boost Camp Champ og meld dere på.

Vi oppfordrer naturligvis flest mulig om å også melde seg på til Boost Camp seminaret som foregår dagene før.
Deltagere på Boost Camp har inkludert startavgift for mesterskapet Boost Camp Champ, men det er viktig at disse melder seg på til seminaret i eget skjema, og selve mesterskapet gjennom sportdata.